Square’s Crypto Division ønsker at gøre Bitcoin Wallets mere brugervenlige

“Square Crypto”, den kryptofokuserede afdeling af betalingsløsningsudbyderen Square, har meddelt, at de giver et tilskud til Maggie Valentine, en San Francisco-baseret freelance grafikdesigner.

Square blev grundlagt i februar 2009, dvs. det er 11 år, ligesom Bitcoin (BTC). De tre medstiftere er Jack Dorsey (som også er virksomhedens formand og administrerende direktør), Jim McKelvey og Tristan O’Tierney.

Square Crypto, som blev lanceret i marts 2019, var „designet til at styrke bitcoin-økosystemet“, som produktchef Steve Lee forklarede via følgende tweets i juli 2019:

Square Crypto er en separat organisation fra Cash App og resten af Square. Dette er et open source-initiativ designet til at styrke bitcoin-økosystemet. – Stevehttps: //t.co/V2MjUKWwht

– Square Crypto (@sqcrypto) 29. juli 2019
Vores mål er Bitcoin for alle. Vi fokuserer på at forbedre Bitcoin-oplevelsen for almindelige brugere. Brugerrejsen vil altid være central for vores tænkning. – Steve https://t.co/yxHcOOKYkl

– Square Crypto (@sqcrypto) 29. juli 2019

Fredag (30. oktober) meddelte Square Crypto-teamet på Twitter, at det giver et tilskud til Valentine, der er Design Lead hos she256 (som er fokuseret på „initiativer til at nedbryde adgangsbarrierer og øge mangfoldigheden i blockchain-rummet ”).

Ifølge Square Crypto er Valentine “en designer, der arbejder på at forenkle tegnebogsoptagelsesstrømme ved at reducere teknisk jargon og øge brugeruddannelsen.”

Disse læringer vil blive offentliggjort i afsnittene „Bedste fremgangsmåder“ og „Anbefalede handlinger ved første kørsel“ i Bitcoin Design Guide. Her er hendes meget, meget detaljerede forslag: https://t.co/2Dlflq8j7D

– Square Crypto (@sqcrypto) 30. oktober 2020
Den 8. oktober annoncerede Square, at det havde ”købt ca. 4.709 Bitcoin Code til en samlet købspris på $ 50 millioner” og fortsatte med at sige, at Square “mener, at kryptokurrency er et instrument til økonomisk empowerment og giver en måde for verden at deltage i et globalt monetært system, der stemmer overens med virksomhedens formål. ”