Investorer på Coinbases debut: Bitcoin er et kjent navn og neste billion dollar-mulighet

Venturekapitalfirmaet Evolution VC Partners grunnlegger Gregg Smith har sagt at børsnotering av kryptobørs Coinbase på Nasdaq vil drive bitcoins popularitet til et kjent navn.

Med eiendelen som når en ny heltidshøyde på over $ 64 800

I en snakk med Fox Business påpekte Smith at børsnoteringen allerede påvirker bitcoinprisen, med eiendelen som når en ny heltidshøyde på over $ 64 800 onsdag 14. april.

Smith la til at notering vil fungere som en katalysator for den totale veksten i kryptomarkedets verdi når den digitale eiendelen blir en del av enhver portefølje.

“Vi vil overhøre ektefeller som henvender seg til hverandre og sier, skat, eier vi noe av dette kryptoet? Og kanskje vi burde kjøpe noen. Så å begynne å markere det folk tror er at krypto skal være en del av en konstruksjon av en moderne portefølje. Så det kommer til å popularisere det og sette det i forgrunnen, „sa Smith.

Før Nasdaq ble offentliggjort, hadde Nasdaq tildelt Coinbase en referansepris på $ 250, men aksjene åpnet til $ 381 med en verdsettelse på $ 99,6 milliarder dollar for børsen.

Mer projeksjon i Coinbases innvirkning på kryptosektorveksten

Smiths følelser deles også av den amerikanske venturekapitalisten og den tidlige Coinbase-investoren Ron Conway, som sier at noteringen vil gjøre digitale eiendeler til „den neste muligheten på flere billioner dollar innen innovasjon.“

Han erkjente at kryptosektoren fortsatt er i sin barndom, men veksten er rask og kan ikke ignoreres.

„Jeg tror absolutt at Coinbase er Google for kryptoøkonomien og åpner denne enorme muligheten for forbrukerne,“ sa Conway.

Nikil Viswanathan, administrerende direktør for blockchain-utviklerplattformen Alchemy, delte også den bullish projeksjonen fra Coinbase-noteringen.

Ifølge Viswanathan vil oppføringen skyve blockchain-teknologien inn i den vanlige arenaen. Han mener oppføringen vil gi legitimitet til bransjen.

Coinbase handler under COIN-ticker med en notering av 114,850,769 aksjer. Coinbase ble offentliggjort ved å legge ut aksjer direkte på Nasdaq, og unngikk den tradisjonelle Initial Public Offering-ruten.