Bitcoin treffer $ 14K, UNI airdrop avvist, svindlere retter seg mot Trump: Hodler’s Digest, 26. oktober – nov. 1

De beste (og verste) sitatene, adopsjon og regulering høydepunkter, ledende mynter, spådommer og mye mer – en uke på Cointelegraph i en lenke!
Redaksjonell stab av Redaksjonell stab 1. november 2020 i Hodler’s, Hodler’s Digest
Hodler’s Digest kommer hver søndag, og hjelper deg med å spore hver eneste viktige nyhetshistorie som skjedde denne uken. De beste (og verste) sitatene, adopsjon og regulering høydepunkter, ledende mynter, spådommer og mye mer – en uke på Cointelegraph i en lenke.

Bitcoin-prisen treffer $ 14 000 – Nøyaktig 12 år etter at whitepaper ble utgitt
31. oktober 2008 ga Satoshi Nakamoto ut et hvitt papir om sin visjon for Bitcoin.

Spol fremover i 12 år, og BTC har nådd $ 14 000 for første gang siden januar 2018 – et rally drevet av institusjonelle investorer. Bitcoins månedlige lys stengte også over $ 13.000, noe som indikerer en teknisk breakout.

Spørsmålet er nå dette: Hva kommer til å skje videre?

Det virker som sannsynligheten for en ny oksesyklus øker sterkt, ettersom prisen på Bitcoin fortsetter å gjøre nye høyere høyder og lavere nedturer. Avgjørende nivåer å se inkluderer den nåværende motstandssonen som omgir terskelen på $ 14.000.

Å bryte gjennom dette nivået vil initiere ytterligere styrke til neste terskel rundt $ 16 500 – $ 17 000. „Disse to nivåene er de siste hindringene før en mulig ny heltidshøyde,“ sa Cointelegraph-analytiker Michaël van de Poppe og la til at dagens markedsatferd er sammenlignbar med syklusen i 2016.

En annen slags valgspådommer
Bitcoin kan ikke hjelpe bankene som ikke er bank, hevder Mastercard-sjefen
Entusiasmen rundt verdens største kryptovaluta akkurat nå er til å ta og føle på.

Samlet sett har kryptomarkedet klart å gå over 400 milliarder dollar i skrivende stund, og ifølge en undersøkelse fra Grayscale Investments sier 39% av amerikanske forbrukere at de synes BTC er mer tiltalende i lys av COVID-19-pandemien.

Akk, ikke alle er overbevist. En av dem er Ajay Banga, administrerende direktør i Mastercard.

På Fortune Global Forum-konferansen sa han at han er dypt skeptisk til kryptokurver og langt mer begeistret for sentralbankens digitale valutaer.

Banga advarte også om at Bitcoin ikke kan hjelpe unbanked og fremme økonomisk inkludering.

Han sa: ”Kan du forestille deg noen som er økonomisk ekskludert, som handler på en måte å bli inkludert gjennom en valuta som kan koste to Coca-Cola-flasker i dag og 21 i morgen? Det er ikke en måte å få dem [inkludert]. Det er en måte å gjøre dem redde for det økonomiske systemet. “

Digital yuan vil jobbe med WeChat og Alipay, sier bankdirektør

Når vi snakker om CBDC, begynner vi å lære mer detaljer om Kinas digitale yuan.

Denne uken sa en toppsjef i People’s Bank of China at den nye digitale eiendelen vil være kompatibel med store mobilbetalingslommebøker som WeChat Pay og Alipay.

Mu Changchun understreket også at CBDC ikke er designet for å konkurrere med disse selskapene, og la til: “De tilhører ikke den samme dimensjonen. WeChat og Alipay er lommebøker, mens den digitale yuanen er pengene i lommeboken. ”

Dette ser ut til å være en vending fra tidligere rapporter som antydet at Beijing har til hensikt at den digitale valutaen skal fungere som et alternativ til disse enormt populære plattformene. Sammen har WeChat Pay og Alipay 94% av Kinas marked.

I annen utvikling kunngjorde Huawei at den kommende Mate40-smarttelefonserien vil inkludere en integrert maskinvareboklokk for den digitale yuanen – den første smarttelefonen som gjør det. Teknologigiganten sa at brukerne vil kunne beskytte sin anonymitet og fullføre offline transaksjoner, slik at de kan overføre penger med venner og familie ved å berøre enhetene sammen.

Uniswap-stemme på nye fem millioner UNI airdrop beseiret
Det var en summet denne uken etter at Uniswap hadde sitt nest første forslag til styring. Hvis det ble godkjent, ville det ha sett 12 619 lommebokadresser som interagerte med Uniswap via en proxy-kontrakt motta 400 UNI-tokens hver.

Skattekisten på 5,05 millioner UNI ville blitt distribuert blant brukere av MyEtherWallet, Argent, Dharma, DeFi Saver og andre. Dharma hadde fremmet forslaget og hevdet at brukerne følte seg „utelatt“ av den første fordelingen på 150 millioner UNI.

De endelige resultatene viser at velgerne var overveldende positive til tiltakene: 37 555 068 stemte på airdrop, og bare 1 280 632 stemte imot. Til tross for dette ble forslaget beseiret fordi det falt 1,1 millioner stemmer mindre enn beslutningsdyktig. Det samme skjedde med Uniswaps første styringsstemme.

Airdrop ville ha vært verdt $ 908 i skrivende stund, vesentlig mindre enn kontantverdien til den første airdropen som ble sett i september.
Indisk bank tilbyr kryptotjenester på tvers av sine 34 filialer
En indisk bank har kunngjort planer om å tilby kryptobanketjenester online og på tvers av sine 34 fysiske filialer i landets nord.

United Multistate Credit Cooper